Dansschool Dance Dance Dance op hoofdpodium Hilversum Actief


Hilversum Actief: Zien en Meedoen!

Op zondag 17 september 2017 vindt de tweede “editie” van Hilversum Actief plaats. Dit is het vervolg op de SportFair en op de Vrijetijdsmarkt die al meer dan 25 jaar elke september plaatsvindt. Hilversum Actief wordt georganiseerd met steun van de gemeente.

Met Hilversum Actief willen wij U een podium bieden om uzelf te presenteren aan het Hilversumse publiek. Sportverenigingen, dansscholen, zanggroepen, maatschappelijke organisaties, muziek- en cultuurverenigingen, iedereen is van harte welkom.

Het motto is?zien en meedoen!?Laat mensen op?een leuke manier kennis maken met uw vereniging of bedrijf. U kunt kosteloos clinics of demonstraties geven, een optreden op een van de podia of een voorstelling in een mobiel theater. Daarnaast is er een informatiemarkt waarop u een marktkraam kan huren.

De toegang voor bezoekers aan Hilversum Actief is geheel?gratis.?Op deze dag laten we zien waar Hilversum actief in is: sport, cultuur, zorg en vrijetijdsorganisaties gaan hand in hand.

Op deze bijzondere sportieve cultuurdag te vinden op de Langgewenst presenteren alle +/- 90 vrijetijdsorganisaties zich. Ook voor commerciële partijen is er ruimte om zich te profileren op de markt. Het geeft verenigingen, organisaties en activiteiten de gelegenheid om leden te werven, donateurs en of activiteiten bekend te maken aan de inwoners van Hilversum. Kom kijk en beleef!

 

De Kraam van onze Dansschool staat op het marktplein

Wij hebben 3 optredens op het hoofdpodium met de volgende dansstijlen
• Modern-Jazz • Streetdance • Breakdance • Klassiek Ballet & spitzen • Streetdance • Hiphop • Peuterballet

Schema hoofdpodium

11:30 Blok 1- na de opening

Meet and Greet en dansen met Bumba is bij de kraam van onze dansschool op het marktplein
12:45-12:55 Dans mee met Bumba
13:00-13:15 Met Bumba op de foto & WIN een MEET AND GREET

14:15 Blok 2

Meet and Greet en op de foto met Bumba is bij de kraam van onze dansschool op het marktplein
15:00-15:15 Met Bumba op de foto & WIN een MEET AND GREET

15:40 Blok 3

Tot zondag,
Team Dance Dance Dance by Burning Heart

Meer weten over Hilversum Actief? Ga naar deze link